Wie ben ik en wat doe ik

Mijn naam is Irene Penninkhof (1972) en ik ben sinds medio 2011, na afronding van de cursus mediamieke ontwikkeling, werkzaam als spiritueel coach/consulent. Naast mijn gedegen spirituele basis en achtergrond zijn de, soms moeilijke, ervaringen in mijn eigen leven in de loop der jaren een belangrijke leerschool en inspiratiebron gebleken van waaruit ik mijn cliënten kan helpen. Mede door mijn eigen ervaringen weet en besef ik terdege hoe bepaalde situaties voor jou kunnen voelen en waar je tegenaan kunt lopen.

Uitgangspunt bij mijn consulten is dat ieder mens in principe veel, zo niet alle antwoorden in zichzelf met zich meedraagt. Het spirituele aspect van de coaching kan je helpen om jezelf en je situatie in een breder, ander perspectief te zien waardoor je inzicht kunt krijgen in hetgeen er speelt. Hierdoor kan het wat minder zwaar/lichter voor je zijn om met bepaalde dingen om te gaan, ze te accepteren of waar nodig en indien gewenst te veranderen. Wat mag en kan ik leren van een bepaalde situatie? Je bent hier onder andere op aarde om weer te worden wie je werkelijk bent, maar nu soms nog niet kunt of durft te zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je de mensen in je directe omgeving steeds op de eerste plaats zet en leeft naar de verwachtingen van anderen. Maar wat wil jij zelf? Ook jij verdient een eerste plaats. Samen kunnen we kijken naar dat wat voor jou belangrijk is, zodat je vanuit je eigen kracht weer verder kunt.

Hoe werk ik

Via mijn heldervoelendheid maak ik contact met jouw energie en kan ik mensen en situaties aanvoelen waardoor je onder andere inzicht kunt krijgen in het proces waar je in zit en (weer) in contact kunt komen met je eigen kracht/ziel.

Het leven kan mooi, maar soms ook erg pijnlijk en moeilijk zijn. Je wordt onbevangen en onbevreesd geboren, maar 'onderweg' gebeuren er dingen waardoor je verandert. Het leven nodigt jou (en ons allemaal) echter uit om dat stukje onbevangenheid en puurheid weer terug te vinden en weer te worden wie je werkelijk bent en je hart te volgen. Dat valt niet altijd mee, maar je bent het meer dan waard om het in ieder geval te proberen!

Ik help je graag en met veel liefde en plezier.

Lieve groet van Irene
Vlindervlucht Coaching
KvK-nummer: 62021907